неделя, 1 октомври 2017 г.

Алое Вера /Aloe Via/ крем с Прополис

Алое Вера крем с Прополис

За груба и суха кожа. В комбинация със Спрей за пряко действие и Концентрат спомага за бързо регенериране на кожата при рани от изгаряния, ухапвания от насекоми, порезни рани. Замества успешно двевен и нощем крем.
За груба и напукана кожа по цялото тяло, включително пети - нанася се няколко пъти дневно върху добре почистената зона. За по-добър ефект е хубаво първо да се обтрие с памук, напоен със Спрей за пряко действие.
Като дневен или нощен крем - директно нанасяне. За суха кожа на лицето. Може да се комбинира с концентрат. Смесва се малко количество от двата крема. За нормална кожа - 50/50.Ако лицето ви е сухо, нека количеството Прополис да е повече. При мазна кожа - обратното.
При рани, изгаряния, ухапвания от насекоми, раздразнена кожа - да се комбинира заедно със Спрей за пряко действие и Концентрат.


Ако желаете да се възползвате от специалните отстъпки, които компанията предлага, моля, свъжете се  мен:  За контакти: e-mail: lrpartner@abv.bg или skype: gerri333 , а също и във Фейсбук страницата на блога: http://www.facebook.com/LrProduktiIpromocii

Няма коментари:

Публикуване на коментар